Lediga tjänster

Svenskt Ambulansflyg söker: https://svensktambulansflyg.teamtailor.com/  

----------------------------

Region Västerbotten söker flygsjuksköterska till Svenskt Ambulansflyg i Umeå 

Region Västerbotten är vårdgivare vid Svenskt Ambulansflyg i Umeå. Tjänsten är delad halvtid för flygverksamheten och klinisk verksam på minst 25 % på AnOpIva Umeå alternativt inom anestesi och/eller intensivvård på ett annat sjukhus i en av Sveriges regioner. Arbetet som flygsjuksköterska innebär delaktighet i planering och ansvarar för transport av normalpatienter i ambulansflygplan, både barn och vuxna. Du samarbetar med piloter, andra medicinska team samt ambulanspersonal. Du är ansiktet utåt för Svenskt Ambulansflyg, både mot patienter, regioner och andra intressenter.
Du behöver specialistutbildning inom anestesi och/eller intensivvård med minst tre års yrkeserfarenhet inom din specialitet. Utöver detta kommer du att utbildas i flygmedicin med speciell inriktning mot transporter av svårt sjuka och skadade. Du kommer även att genomgå flygoperativt relaterad träning. Erfarenhet av tidigare arbete i ambulansflyg, eller ambulanshelikopter liksom utbildning i flygmedicin är meriterande.

Sök tjänsten på Region Västerbottens hemsida, senast den 3 december 2023.

----------------------------

OBS! Vi har inte möjlighet att spara ansökningar till andra eventuella framtida rekryteringsprocesser. 

Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg (KSA) är en myndighet. Därför är de ansökningar som kommer in till oss en allmän hantering. Uppgifterna kan därmed komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.